INDONESIA: Bali Again!!! #05.15

2012-07-15

Yeah! Tornem a l’illa dels Déus, l’illa del somriure. Platges, palmeres, postes de sol, onades, Nasi i Mie goreng…

Apa Kabar? Baik Baik!
El passat 9 de juliol vam aterrar a Bali, com sempre un parell de dies a Kuta per fer els preparatius , moto i manta.

Ja que les onades eren petites va manar uns dies a surfejar a Uluwatu, on les onades i les postes de sol són de pell de gallina.
De Kuta vam marxar a la península de Bukit, exactament al Warung Green Mango on vam tornar a menjar el millor nasi goreng de Bali, el qual adornen amb un trocet de tonyina, all i julivert. Acompanyats del nostre amic Cristian, de Ombak Surfboards de Barcelona, que també està surfejant per la zona i amb el qual hem compartit banys, Bintangs i molts riures… i com no, el Niko!



La Ibu, la dona del Warung, ens va convidar a quedar-nos uns dies a les noves casetes que havien construit. Sense dubtar-ho ens hi vam instal·lar una setmaneta. El lloc és impresionant, des de l’habitació pots gaudir de les vistes de la península de Bukit (part sud de Bali), a més la tranquil·litat del lloc i el jardinet conviden a relarxar-te, fent ioga, llegir i volar!

També hem estat per la platja de Balangan, que encara no coneixiem i que ens va agradar molt, bé les onades no sempre obren tot i això els tubs que formen les onades conviden a ficar-t’hi dins, a banda del surf és una de les platges de sorra blanca més maques de Bali.





L’any passat vam coneixer una colla d’austríacs a Sri Lanka, amb ells vam tornar a coincidir l’hivern passat a les pistes d’esqui del Tirol. Doncs bé el Maxä, el Philë i el Michael, també están a l’illa i tornarem a surfejar junts durants uns dies a les diferents onades de la zona de Canggu
Exactament hem surfejat a Batu Bolong, onada que trenca suau combinant sorra i roques. També vam estar a Old Mans, una onada bastant llarga que obre d’esquerres i dreta. Les roques del fons fan que l’onada trenqui gairebé sempre al mateix lloc, deixan-te surfejar-la dos o tres cents metres.

El Wuarung (xiringuito) que hi ha a peu de platja és genial, pots deixar-ho tot mentres fas un bany sense cap por al tema robatoris. Al acabar la sessió de surf sempre va bé un Mie goreng o un Club Sandwich per recuperar forces…

El vídeo d’avui és curtet, hem estat moltes hores a l’aigua i poques fent de turistes, ja que no és gaire nou per nosaltres… Però podem avançar que la propera entrada bé carregada de material visual. Això ja serà perduts per Lombok. Us deixem amb Bali Again! 



Selamat Datang di Bali!
Benvinguts a Bali!