Actualment estem creuant  Amèrica del SUD al NORD en Autocaravana 
... 3 anys d'experiències ... 60.000 Kms d'aventures ...

Què estem fent?

L’aventura va començar al 20 d'agost del 2013 a Barcelona, conduint l’autocaravana fins al port d’Anterwerp situat a Bèlgica. Des d’on la vam embarcar en un vaixell de càrrega i l'auto-caravana va navegar més de 30 dies per l’Atlàntic fins arribar a Montevideo, Uruguay.

Arribats a Uruguai i després d'alguns problemes vam poder recollir l'auto-caravana al port. A partir d'aquí ens espera una expedició de més de 60.000 kms (impossible de predir), repartits en 24 etapes al llarg de 16 països, amb una estimació no inferior a 3 anys per arribar a la fi del món (Argentina) i d'allà fer ruta fins a l'altra punta d'Amèrica, Alaska.

Objectiu

L’objectiu de La Nostra Volta per Amèrica és fidel a les etapes anteriors;  conèixer de primera mà més cultures, i sobretot, surfejar tots els spots possibles i esquiar totes les muntanyes de cada país.

Surf & Stand Up: Al continent Americà hi trobem dos oceans i el mar Carib. L’objectiu és surfejar-los tots, cada país i cada racó, tant onades radicals de reef com onades gelades del Canadà i Alaska, envoltats d’ossos. I sense oblidar les temudes orques de la Terra del Foc a la Patagònia i el taurons del Carib.
Cristina 
Ski & Snowboard: La Gran Cordillera dels Andes, les muntanyes rocoses d’Amèrica del nord, el Canadà i fer Heli-Ski a Alaska, són els principals objectius d’aquesta aventura tant polivalent.
Niko
Kite-Surf & Snow-Kite: Navegar al gran desert d’Atacama, llac de Titicaca i fer Snow-kite a les muntanyes nevades...
Òscar

Trekking i Bici: Com a bons amants de la natura i l’esport ens agraden les grans excursions, els grans cims tant caminant com en bici. És per això que les nostres bicis ens acompanyaran en tot moment per poder gaudir de bones pedalejades.

La Ruta!

La distància de la ruta no serà menys de 60.000 km a través de 16 països del continent Americà, dividits en 24 etapes d’un mes cadascuna. L’estimació mínima de la ruta és de 3 anys. Estem plantejant allargar-la saltant d’Alaska a Austràlia, nosaltres i l’autocaravana.

Les etapes passaran per: Argentina, Uruguai, Xile, Perú, Equador, Colòmbia, Panamà, Costa Rica, Nicaragua, Hondures, El Salvador, Guatemala, Mèxic, Califòrnia, Oregon, Canadà i Alaska.
La Ruta 1 d’Amèrica més coneguda com 'La Panamericana' transcorre des d’Argentina fins a Alaska. Només interrompuda per la selva Colombiana, fet que ens obligarà a navegar en ferri per l’Oceà. Serà aquesta la nostra principal via que discorre per la costa pacífica d’Amèrica, amb muntanyes de més de 5.000 m d’alçada, països i indrets inhòspits i perillosos, neu i oceans, el Carib i el mar de Bering.

La Patagònia i Terra del Foc, la Baixa Califòrnia i les muntanyes rocoses, i també de les remotes i impracticables carreteres d’Alaska veïnes dels ossos del Canadà. Per fer menció d’algunes de les experiències que ens esperen.

La Simpi: La nostra CasaÉs una Mitsubishi L300 de 2.100 kg de finals dels anys 80, adquirida a Alemanya durant l’estada a Àustria la temporada del 2011-12. Actualment esta equipada amb plaques solars, il·luminació per Leds, cuina, nevera, bany, dutxa, calefacció i llit matrimoni, principalment. Encara ens queda mooolta feina per fer, preparar-la no és fàcil, ja que necessitem una gran autonomia de benzina, aigua i electricitat...


Suma't al nostre equip! 
Per contactar prem AQUÍ i t'enviarem el projecte de l'aventura.