QUI SOM? Som una parella de prop de Barcelona (la Cris i l'Òscar) que durant el 2008 vam decidir canviar la rutina de les nostres vides i començar un viatge que anomenaríem La Nostra Volta al 11 de setembre del 2010. No va ser una decisió fàcil; deixar la feina, la casa, la família, els amics i amigues... i emprendre una nova vida. Però la cosa va sortir tant bé que ho hem anat allargant... Actualment estem creuant el continent americà des de ARGENTINA a ALASKA en autocaravana. El somni el vam començar durant el mes d'octubre del 2013 amb una previsió de 3 anys per viure'l.
Perquè la Vida mateixa ja és un viatge!

 WHO ARE WE? We are a couple from Barcelona (Cristina & Oscar) who in 2008 decided to change the way of life and start a journey called La Nostra Volta (Our Tour) on September 11, 2010. It was not an easy decision to leave our day jobs, families, friends, home... and to start a new life. But everything went very well and we won't stop yet... We are currently crossing the American continent from ARGENTINA to ALASKA by motorhome. We estimate a duration of three years for the journey which we already started on October 2013.
Because Life itself its a journey!

 QUIÉNES SOMOS? Somos una pareja de Barcelona (Cris y Oscar) que durante 2008 decidió cambiar un poco la vida y empezar un viaje que llamaríamos La Nostra Volta (Nuestra Vuelta) el 11 de septiembre de 2010. No fue una decisión fácil; dejar el trabajo, la casa, la familia, los amigos y amigas... y empezar una nueva vida. Pero las cosas salieron bien y lo hemos alargado más ... Actualmente estamos cruzando el continente americano desde ARGENTINA a ALASKA en casa rodante. Tenemos una previsión de 3 años y ya empezamos con el sueño en Octubre del 2013.
¡Porque la Vida misma ya es un viaje!


    


SPONSORS

Oferim la possibilitat de portar la vostra marca o negoci arreu del món. Informa't de la ruta i suma't a l'aventura. Contacta'ns!