AUSTRALIA: Wilsons Promontory #01.28

2010-11-20

Com ja us vam enunciar a l’anterior entrada, la propera destinació era Wilsons Promontory National Park, el ‘Prom’ com li diuen afectuosament aquí, ja que és el Parc Nacional més popular d’Austràlia.

Aquí vam estar uns 3 o 4 dies, fent free-camping (sense pagar) d’estranquis per les seves magnifiques platges. Aquesta és la zona més al sud d'aquest país, i ens van dir que en un altre època, formava una llengua de terra que permetia anar caminant fins a Tasmània. 

La primera ruta que vam fer caminant va ser el cim del Mont Oberon, una excursió de 7km, amb una pujada continua d’una hora i mitja, però nosaltres la vam haver de fer en 40 minuts per arribar a veure la posta de sol, que com veureu a les fotos va ser increïble! I amb una vista de 360º que us mostrem amb el vídeo. I com també veureu... ho vam compartir amb una colla de 'freakis' que portaven tota la tarda bevent i ja no sabien ni que és deien. Per cert... feia una rasca considerable! 









La resta dels dies els vam passar plàcidament de platja en platja, gaudint del fred i buscant les millors condicions per fer surf. La zona estava plena d’immenses dunes, que semblaven muntanyes. També hi havia formacions molt curioses de roques de granit.




Un altre element a destacar és la diversa fauna que hi vam trobar! I vam poder veure els anomenats Wombats, que era una de les tasques pendents. Malauradament no tenim fotos d’aquests animals, que són com koalas però caminen pel terra i viuen en forats al terra, i el seu tamany és considerablement més gran. I una de les seves grans aficions, és buscar menjar per les tendes de campanya.
El que si que vam poder tornar a veure, van ser les Big Flys (mosques gegants) que no veiem des de Magnetic Island (i que una va mossegar a l’Òscar).



Bé companys, us deixem amb les fotos, i nosaltres continuem la ruta direcció Philip Island, on diuen que hi ha Mini Pingüins!!! Ja ho comprovarem... i... us ho explicarem!







I com sempre... una abraçada a tots!!! I a gaudir del pont que teniu, i els que podeu, a esquiar!
-->