AUSTRALIA: De camí a Victoria #01.27

2010-11-20

La costa sud de Sydney, anomenada la Wild Coast, Costa Salvatge, compta amb petites poblacions costeres poc poblades però per això no deixen de ser menys maques, al contrari... Aquesta entrada és una mica flash! Al igual que la nostra estada a la costa sud de Sydney.

Fent camí cap al Wilson Promontory, que en realitat era el nostre destí i motiu de la següent entrada, vam anar descobrint petites poblacions a la vora de la costa per on circula la Princess Highway. 
-
Per variar molts quilometres amb el cul encaixonat al seient de la furgo, contemplant el bells paisatges i com no, buscant alguna onadeta per surfejar.
El mar no ens va acompanyar gaire ja que estava bastant pla, sí, sí com tants cops passa al Mediterrani. Però per sort en una bahia on les roques son de diferents colors i on ens vam trobar les primeres meduses, vam poder surfejar una onada solitària a la desembocadura d’un riu.
-
Aquí el fred ja es va començar a notar i vam pensar en vosaltres...com porteu el fred???
-
En aquesta platja vam haver d’utilitzar per primer cop el neoprè llarg 4/3 ja que l’aigua estava a 16 graus i el vent Antàrtic et deixava glaçat.






Continuant la ruta vam arribar al Cliff Sea Bridge, un dels pocs ponts que circula per sobre del gran oceà Pacífic. Vam intentar capturar-ho amb vídeo fent el que es va poder... Us deixem un vídeo i una foto.



Tiussssssss, acabem de veure per internet el partit del Super BARÇA!!! 5 a CERO, eh!!! Així els hem deixat, amb un pam de nas i amb la boca ben oberta.
O LE LE, O LA LA, SER DEL BARÇA ÉS, EL MILLOR QUE HI HA!!!


També hem vist els resultats de les eleccions. Esperàvem una mica més de radicalisme i independentisme per Catalunya però al haver-hi tants partits independents, els vots s’han repartit perjudicant els propis interessos i afavorint els partits més forts.
Esperem que CIU no "s’apalanqui" 30 anys més com ho va fer el Pujol i que miri pels interessos de Catalunya una mica més.
-
Salutacions a tots i gaudiu del pont que us ve a sobre. A esquiar a tope!!!
-