AUSTRALIA: Tornada a... Coolangatta #01.17

2010-10-16

Una vegada acabat el maretón, vam decidir continuar la ruta cap al Sud, per segona vegada, direcció Coolangatta. La veritat, es feia estrany però a la vegada agradable veure per segons cop els poblets, edificis, gasolineres, etc. que ens trobàvem de camí, i és que fins ara cada km que hem fet, era totalment desconegut.

L'avantatge també és saber els millors llocs per dormir, carregar aigua, connectar-se a electricitat gratiss...una tarda estàvem veient la posta de sol des de la furgo a Coolangataa, estavém carregant el portàtil a un endoll que hi ha a les barbacoes de la platja, quan una furgo va venir va treure un allargo i una regleta d'endolls i va connectar la seva furgo allà, al mig de la platja.,,.,.electricitat gratisss,,,...al dia següent vam anar directes al cash converters -aquí també- i vam demanar un allargo, el venedor ens ho va regalar dient`Merry christhmas'.,.,.,.(bon nadal), i... encara queden 2 mesos i mig... (aquí la febre del Nadal també existeix, els supermercats ja estan decorats). Des d'aquest dia ens connectem a on podem amb l'allargo. 



A la Gold Coast està absolutament prohibit dormir a les furgos a qualsevol lloc menys a campings, ho sabem ja que en dues ocasions policies de paisà ens ho van dir, desprès de mostrar-nos les respectives plaques ... nosaltres sempre els hi dèiem que sí, sí, tenim un camping per aquesta nit, sopem i marxem...però anem a dormir amb la furgo a altres llocs més macos que un camping.
De camí no vam poder fer gaire surfing per culpa del vent però vam poder gaudir d'una tarda veient als 'kaisú' (kite-surf) aprofitant el vent de mar a terra i navegant a la desembocadura d'un riu.


Coloundra - King's Beach





Currumbin

 



Aprofitant el mar a la baixa vam poder anara a la platja que rep més mar de Coolangataa, Duranbah, on vam gaudir de dos dies d'onadetes i sol, que ja tocava.
En aquesta platja també tenen problemes amb l'erosió de la sorra però han ideat un sistema d'extracció i transport de la mateixa a través de canonades des de la desembocadura d'un riu a les diferents platges.
















Cristina;
I perquè rieu una mica a l'acabar... tres vídeos meus fent els seus primers pinitos amb una taula curta, massa temps surfejant amb longboard (taula llarga), i ara a patrir les consequencies... Que, o em poso les piles amb la curta o patiré massa els dies en què el mar està gran... Per començar una de les múltiples caigudes;


Després provant els 'patos' (que serveixen per passar l'onada, per sota d'ella, quan vols entrar cap a dins el mar);




I per una onada que agafo...aixeco la mà perquè ho vegi tothom! jajaja


Esperem que us hagin divertit una estoneta! Des d'aquí, nosaltres anirem informant, i no deixeu de fer-ho vosaltres!

Una abraçada.
-->