AUSTRALIA: Noosa II #01.16

2010-10-15

Un cop visitat el poble surrealista de Nimbin, vam decidir tornar cap al nord, a Noosa! El motiu és que entrava un gran swell (mar) (igual que ha Catalunya), i a Noosa és un lloc idíl·lic per surfejar quan entra molt mar del sud o del est, ja que té diferents platges orientades al nord, amb onades per tots els gustos.

Aquí hi vam estar aproximadament uns 5 dies (aquí vam celebrar l’aniversari del l’Òscar), ja ens hi trobàvem com a casa nostra, sabíem a on poder carregar el portàtil, a on hi ha aigua per la furgo, Internet barat.... L’Òscar, com veureu a la foto ja té una taula nova. La curta que vam comprar, no ens acabava d’agradar, la volíem més petita. Així que vam tornar a ‘Classic Malibu’ i tenien una tauleta 6,1 de la seva pròpia marca ‘Catalyst, per taules curtes’ que feia booona pinta. A més tenia la cua de la taula rodona, que fa que s’aguanti més a les onades tuberes. La taula valia una mica més, però el  noi ens la va deixar canviar sense pagar més, i sense tornar la funda ni el leash que anava amb l’anterior però en aquesta no. Un bon canvi,no?! Ja ho vam dir que ens van atendre molt bé...


Bé, això és tot, ja que ja vam fer una entrada de Noosa. A les fotos podreu veure com tot i estar amagats hi havia unes bones onades i vam tenir uns bons dies de surfing, i algunes rascades a les cames de les roques, estaven plenes de verdet...(això la Cris, clar!). I aquest és el camí que fèiem cada matí per anar a la platja, maco,no? 










-->