AUSTRALIA: Nimbin #01.15

2010-10-15

A la última entrada vam dir que el següent lloc a visitar seria Byron Bay, però deixarem l’entrada per aquest indret més endavant, ja que quan hi vam arribar, el temps i les onades no ens van acompanyar, així que vam passar la part del dia allà de passada, però vam poder gaudir d’un concert en viu autèntic.


L’endemà a primera hora ens vam dirigir a Nimbin, a 150km cap a l’interior de Byron Bay. Aquest petit poblet perdut a les muntanyes, no és famós exactament pels bells paisatges o indrets turístics, sinó perquè al 1970 la comunitat d’universitaris va anar a fer una festa, que va durar prop de 4 dies, d’ençà aquesta festa molts estudiants van quedar-s’hi a viure i van transformar el poble, esdevenint una ‘comunitat hippie’, amb les seves pròpies normes. Amb això volem dir que allà tot és anarquia... tothom viu el vell somni de l’època dels 70’s sent el seu lema ‘Peace and love’.





















 
Només arribar-hi...ja vam poder veure que els 4 carrers que formen el poble era un món a part, la gent pel carrer oferint marihuana, i com no, tots demacrats, no vam poder veure a ningú ‘normal’. Hi ha poquetes tendes i totes referent al món hippie, i algun que altre Coffee-Shop, a on es pot fumar... però nosaltres hi vam fer una partida d’escacs.








Justament el dia que hi érem nosaltres, era l’aniversari del John Lennon, i com no, tota la comunitat li va fer el seu particular homenatge, celebrant una festa d’aniversari a on hi projectaven una peli de la seva vida i, els musics de la zona tocaven les seves cançons (tot plegat...mooolt hippie).
A les fotos podreu veure gairebé tot el poble, i el vídeo 'Flower Power'!!! Let it be...let it be...
See you! Ens veiem!


-->