30 anys de l'Òscar a AUSTRALIA!

2010-10-13

(Cristina)
El mateix dia, que fa un meset que vam trepitjar per primer cop terres australianes, l'Òscar fa 30 anyets.
Crec que és un bon lloc per afrontar la crisi dels 30 que tothom en parla, no crec que a ell ara li preocupi gaire aquestes coses... Espero que per ell avui sigui un dia especial i diferent, d’això últim no ho dubto, també m’agradaria que tingues aquí la seva família i amics, però és complicat...encara us estem esperant! jeje

(Òscar)
Doncs 7 anys que vaig arribar a la meva antiga feina, la UAB, gairebé uns 25 anys que conec els meus amics, ara farà 3 anys de la meva parella  la Cristinuki  (que guapa que és) que avui m'ha fet un pastis de xocolata i m'ha regalat un Ukelele, yeahh!!!! i 30 anys que tinc la meva família que tant m'han aguantat i tant estimo!!!
30 anys en el paradís.
-->