AUSTRALIA: Ruta per la Gold Coast #01.14

2010-10-09

Després de la visita a les Glass House Mountain, ens vam dirigir a Surfers Paradise per fer la  costa anomenada ‘Gold Coast’,que acaba a Coolangatta.

Podem dir que...Surfers Paradise...no val res, té molt nom i això és tot. Està a cavall entre Benidorm i Zarautz. Per això, només veureu una foto en la qual em volgut plasmar amb una bandera vermella.
Un cop vista la construcció massiva de Surfers, vam anar cap a Burleight Beach. És una petita ciutat dedicada exclusivament al mar, com veureu a les fotos, moltíssima gent a l’aigua. El parking de la platja és la re-hostia! Hi teníem BBQ’s elèctriques, aigua potable i aigua calenta, lavabos i a més....endolls! i Tot gratis...ehhh!! Free camping!


Uns km més avall vam arribar a Coolangatta. Com veureu en el vídeo és una altre paradís del surf, i és que aquí es celebra la primera prova del campionat mundial de surf, situat entre les platges Kirra i Snapper Rocks.
Aquí vam poder gaudir de les primeres bones sessions, onades trencant com cremalleres indefinides, tamany i amb un suau off-shore.
Després d’un parell de dies gaudint del bon surfing, vam emprendre el vol cap a Bayron Bay (pròxima entrada).
Salut família! See you soon! (que n’aprenguin)

Surfers Paradise



 Burleight Beach






Coolangatta



Saltades point com a Barceloneta !!!