KITE SPOT #2: Cartagena, COLOMBIA

2014-08-01

Cartagena: A escassos quilòmetres de la ciutat dels gratacels de Colòmbia, Cartagena, hi ha un kite spot conegut internacionalment amb unes condicions de vent immillorables. La platja es diu la Boquilla i es un reducte de nadius que hi viuen allà des de fa segles i que mica en mica els edificis dedicats al turisme van menjant les seves terres i per consequencia es veuen obligats a moure's o desplaçar-se.


Publicitat:
···
A nosaltres ens va fer gràcia acostar-nos fins aquesta platja de les afores de Cartagena per retrobar-nos amb el nostre amic Ken. Un noi que vam conèixer al lago Calima de Colòmbia que va venir a competir i que també està esponsoritzar per Coguakiteboarding com nosaltres.


Ken te una escola; Nativo kite school, que també és restaurant, avui en dia hi han varies escoles a a platja però aquesta és una de les pioneres, oferint una qualitat preu en clases materials molt competitives.




El vent a la Boquilla bufa fort de Desembre a Abril, coincidint amb la temporada seca. 
És quant hi ha més moviment de kitesurfistes d'arreu del món que venen a aprendre aquest esport i a conèixer aquesta ciutat colonial dels espanyols.



Si hem de d'estacar quelcom del lloc serien les increïbles postes de sol en aquest calent mar del carib!