CATALUNYA: Les diferents cares de la Volkswagen California T3 del 1980

2012-11-21

Les diferents cares de la nostra estimada Volkwagen. Avui en dia ja no la tenim però els records queden per sempre. L'any 2005, a canvi d'una caravana que veníem, vam poder fer un canvi sense diners i obtenir la Volkswagen California T3 del 1980. Un trueque que se li diu!

Tal i com la vam adquirir, un troncomobil!
Al següent any i gràcies al meu amic pintor, el Simon, la vam pintar sencera, un xic més discreta. També li vam fer xapa i junta culata a més de la instal·lació d'una dutxa i un lavabo, el poti-poti.


Va ser tot un encert poder disposar d'aquesta furgoneta durant els següents 5 anys.
Amb ella vam poder fer tres voltes a la costa peninsular d'Espanya i Portugal, centenars d'escapades de cap de setmana i varies trobades a les platges catalanes on els amics de la platja hi quedàvem per surfejar, fer barbacoes i sobretot estar al costat del mar.
Des que la vam comprar, la VW ha canviat tres cops de color, cada dos anys i just abans de les vacances d'estiu, compràvem uns pots d'espray i sense gaire idea de planxa i pintura ens dedicàvem a transformar la cara de la nostra estimada furgoneta.



La Volkswagen era un model Transporte però un dels primers propietaris que va tenir, ens sembla que ha arribat a tenir fins a 4, ja la va transformar a  model Califòrnia; és la que porta equipació en format vivenda, es a dir, cuina a gas, nevera a gas o elèctrica, llums, dos llits de matrimoni, taula i gairebé tot el necessari per poder-hi viure en condicions bàsiques.




Just abans de començar LaNostraVolta, i amb gran pena, la vam vendre ja que no la faríem servir durant molt de temps i pensant que millor continues el seu viatge ara amb un nou conductor...

Arreveure furgo, gràcies per tots els viatges!