AUSTRALIA: Ara sí... Byron Bay!! #01.19

2010-10-20

Per fí, Byron Bay...diem per fí ja que portem dies sense cobertura i sense poder actualitzar el blog.
Tenim un munt de fotos i vídeos i és que Byron a sigut la nostra segona casa aquí a Australia, després de Noosa hem tornat a trobar un bon lloc per passar-hi dues setmanes voltant per un poble molt maco, relativament petit, amb una bahia espectacular i amb un parc natural i una fauna extraordinària.


L'estada a Byron Bay es resumeix a fer el vago davant la platja Watego's, observar les balenes, en el seu trajecte cap a l'Antartida, com jugàven amb les seves cries juntament amb famílies de 10 o 15 dofins que es passejaven per davant dels surfistes i de tant en tant agafaven onades al costat teu...també hem fet surf, com no! hem anat a concerts, hem fet didgeridoos, hem robat electricitat per carregar la furgo en diversos punts de la ciutat (més d'un cop ens han pillat però sense consequencies greus), hem vist la lluna plena al costat del far de Byron i ens han posat una multa per dormir on no podiem.



Byron és la ciutat per excel·lència de la vida orgànica i natural, la gent viu molt més tranquil·la que a la resta de ciutats australianes i això se sent i es respira, tant als carrers com a l'aigua. La seva forma de vestir, de parlar, de sortir de festa i de fer surf...son diferents, son naturals!!!

Per aquests motius ha sigut la nostra segona casa, i em estat mooolt a gust.. Però no ens hi podem quedar in eternum...la ruta continua. Esperem que us agradin les fotos i vídeos, i us pogueu fer una idea de com  és aquest indret... Mooltes abraçades!








Magnífica vista del far amb la lluna plena.
Vista de la bahia de Byron, des de l'extrem nord (i les següents fotos)








I com veieu...aquí ja neixen amb una taula de surf als peus. I quan ja estan jubilats, hi continuen...
Veus a l'Òscar entre els Bambus?!?!


Vista de Watego's Beach, aquí és a on estavem vivint.


No podien faltar els crepes de la Cristina...bé, aquí es diuen Pancakes.
Mmmm...magnífic sopar de l'Òscar, acompanyat d'un vinet..(que per cert...son caríssims!)


zzzzz....
Construïnt un dels Didgeridoo... En una propera entrada ja explicarem com construir-lo amb Bambú.






A la propera entrada videos de balenes, dofins i més cosetes de Byron. Ara tenim problemes tècnics amb els vídeos.
-->