AUSTRALIA: Townsville i Magnetic Island #01.5

2010-09-21

Des de Cap Tribulation vam fer ruta cap a Townsville, uns 500 km al sud. Tot el dia conduint i plovent, al arribar ens va impactar que els edificis i en general la ciutat era més moderna que les que havíem vist, cosa que no ens va agradar especialment.

La ciutat en sí no te res però te un ferry per anar amb la furgo a la magnifica Magnetic Island. Vam agafar el ferry a les 10 del matí, pagant uns 165 dòlars anar i tornar.




L’illa rep aquest nom perquè al 1770 el Capità Cook va descobrir-la. Al arribar el compàs del vaixell no li indicava el nord i va creure que l’illa tenia un magnetisme especial.

Com veureu a les fotos no vam gaudir de dies assolellats, a més plovia a estones, això no va ser motiu per deixar-nos impressionar de la gran bellesa d’aquest indret.

Al arribar vam fer una parada a un mercat hippie i fer uns salts al llit inflable, a partir d’aquí a descobrir la gran naturalesa de les platges, la flora, fauna i aconseguir un dels grans propòsits d’Austràlia; veure cangurs i.....KOALAS!!!




Les platges estan protegides per corall i gairebé totes tenen palmeres amb cocos.









L’interior és un parc natural protegit amb rutes a peu no gaire difícils. La que nosaltres vam escollir ens va permetre veure Koalas i un fort construït a d’alt de la muntanya de la segona guerra mundial amb canons que disparaven a 20 km de distancia i rotava sobre sí mateix 360º. Per sort no el van fer servir mai excepte per disparar a un vaixell americà que no es va identificar. Fuego amigo!













-->