AUSTRALIA: Segon i últim dia a Agnes Water... #01.7

2010-09-24

Just llevar-nos hem anat directes a la platja, entre gota i gota de pluja, un altre cop, a veure com estava el mar, sense esmorzar i de camí ens anàvem traient les lleganyes dels ulls...

però podríem dir que ‘mi gozo en un pozo’... i amb això crec que ja ho dic tot. El mar ha baixat, tenim uns ‘quartis’ surfejables però molt poqueta cosa... Així que amb el cap baix i sens pronunciar ni una paraula em tornat a la furgo, em esmorzat, em anat al petit centre on hi ha 4 tendetes comptades, i em trobat un local amb Internet per actualitzar el blog. Seguidament directes a la única tenda que hi ha de surf en uns quants centenars de km a la rotonda. Em preguntat preus per llogar o comprar i...segona desil·lusió! Tot car pel tipus de material que ens ofereix el bon home. Donat que tenia el monopoli, òbviament els preus eren més alts... Em tornat a veure el nostre amic mar a veure si s’havia despertat i valia la pena llogar el material (comprar-lo ja ho havíem descartat), però res...de res! Tots moixos em tornat a la furgo, em divagat una mica i em fet el dinar.


Ara se’ns presenta un bon dilema. Que fer? La propera platja surfejable la tenim a 400km més! Encara no tenim el cul recuperat que ens haurem de posar a conduir... Un altre tema és que des d’aquesta platja es fa una excursió amb vaixell a la illa ‘Lady Musgrave’, indret verge i que pertany a la Gran Barrera de Corall. Excursió que volem fer, però amb aquest temps no és una bona opció. Així que...a fer km per surfejar o esperar aquí a que el cel ens doni una pausa i deixi sortir el sol, i poder veure el preciós corall?!?!

Després de dinar em conversat amb un autòcton molt simpàtic, per no faltar a la tradició. Ell, inconscientment, ens ha ajudat a decidir què fer, ja que creu que el sol no sortirà en uns 5 dies, i que l’excursió que volíem fer, també la podem fer des de Brisbane, no serà el mateix i serà més car, però clar...tot no es pot tenir i no ens quedarem divagant 5 dies per aquest poblet... Així que, em recollit ràpid, i igual de ràpid em assentat els nostres culets damunt els gastats seients de la furgo i, gelees! Ara direcció Rainbow o Noosa, ja ho veurem, depèn del mar i les ofertes que aconseguim per comprar les taules. Segurament per dormir farem una parada obligatòria a ‘Maryborough’, una de les ciutats més antigues de Queensland i lloc a on va néixer el creador de l’estimada Mary Poppins, també diuen que es el ‘principi de la regió més feliç d’Austràlia’.
 
Aqui teniu una foto i un video de Agnes Water:
 

-->