KITE SPOT #5: Bahia Salinas, Palaya Copal, COSTA RICA

2015-10-01



Bahia Salinas: Entre la frontera de Nicaragua i Costa Rica a la costa del Pacífic hi ha una gran badia  i la Playa de Copal que serveix com punt límit entre aquest dos països de centre americans.

Aquesta gran badia és poc habitada per humans però te una gran biodiversitat marina com tortugues gegants que nedant tranquil·les en les seves aigües més fredes degut al forts vents que hi bufen durant la temporada seca que va de novembre a maig.

Publicitat:
···



Els pocs turístics que hi pots trobar son amants del kite surf o windsurf ja que Bahia Salinas és coneguda mundialment pels seus vents sostinguts i diaris de 20 a 30 knots, o 40 a 50 km/h.
Degut aquest vents els kites amb els que es navega aquí son de 4 a 7 m, però algun dia també s'hi pot sortir amb el 9.


Les aigües son gairebé planes el que fa perfecte aquest spot per freestyle, si el que vols és aventura hi ha una excursió de 5 min. navegant en kite fins un illa just al davant on el color del mar turquesa i cristalína et fan transportar al carib, veieu el vídeo al final.
L'entorn és inigualable, natural i poc degradat per la presencia humana, només hi han un parell de hostel on fan classes de kite i on inclouen els àpats i l'allotjament.




Com veureu al vídeo i les fotos, el lloc és semi desèrtic així que millor portar provisions per uns quants dies.