SURF SPOT #15: Topocalma & Puertecillo, CHILE

2014-02-25

Topocalma: A la costa central de Santiago de Chile trobem diversos surfspot de difícil accés, un d'ells és la badia de Topocalma. L'onada no és de cinc estrelles però val la pena arribar-hi i surfejar sol en un entorn de natura i calma inigualable. L'accés des de Puertecillo et deixa a un pàrquing a un parell de km de l'onada, la recompensa de surfejar aquesta onada d'esquerres és la recompensa d'aquesta caminada tant llarga... foques, ocells, natura salvatge a l'aigua i fora d'ella.

Topocalma at sunset
No hi ha res al voltant així que és bo anar ben preparat! Al voltant hi han més onades per explorar, pregunta pel Secreto.

Puertecillo: Un parell de km més al nord trobem una altre onada de classe mundial cinc estrelles. Puertecillo és un pointbreak d'esquerres que voreja tota la badia, L'onada pot ser llarga i tuberera en diferents seccions... el que sí és segur és que hi han moltisims surfistes al aigua, a més arribar-hi és complicat a no ser que tinguis un quad o algun aparell que circuli per sobre la sorra. De no ser així hauràs de caminar per la sorra un km llarg.


Vista panoràmica de Puertecillo
Puertecillo Line-up.