SURF SPOT #4: Playa Grande, Parque Nacional Sta. Teresa, URUGUAY

2013-11-12

Seguint amb les platges per fer surf dins del Parc Nacional de Sta. Teresa al departament de Rocha d'Uruguai, hi trobem un espai natural, gairebé salvatge… Playa Grande, li diuen així i amb raó, la platja és molt llarga i protegida per un bosc d'eucaliptus amb grans dunes de sorra que asseguren la regeneració d'aquesta.




Per arribar s'ha de caminar uns 20 minuts entre el bosc, el que fa que, fora de l'època estival, no hi hagi gairebé ningú. Potser pots trobar 4 persones caminant per la sorra, fent ioga o prenent un mate… ells són els habitant del bosc de Punta del Diablo; la Male, la Cata, el Rasti, la Cristina…






Per tot això ens va agradar tant aquest entorn natural de Playa Grande, sobretot els dies de surf, hi pots estar ben tranquil a l'aigua. Potser hi trobes al Piqui o el Ema. Saluda'ls, són surfers amb qui compartir una sessió mística a l'aigua.



Les onades no són tant bones per taula curta com la platja del costat però per longboard… són increïbles! Onades planetes amb més de 200 metres de recorregut fins a la sorra, a més fèiem coincidir la sessió amb el "sunset"resultant-ne les millors postes de sol!


Vamos arriba!!!