SURF SPOT #1: Aiguadolç, Sitges, CATALUNYA

2012-10-15

La petita caleta d'Aiguadolç està a Sitges, just passades les corbes del Garraf. És una platja de no més de 200 metres de llarg, flanquejada per penyasegats i el port esportiu de Sitges. A la banda de la muntanya hi trobem poques i petites edificacions de color blanc la qual cosa fa que encara es mantigui la naturalitat de l'entorn.
 

Aquest surf spot és un dels primers i més antics de la costa catalana, on si fa surf des de finals dels anys vuitanta. Avui en dia és un lloc especial pels amants de les taules llargues ja que el tipus d'onada convida a calvalcades llargues i fàcils de dretes, podent caminar sobre la taula i maniobrar amb certa comoditat.




El petit pàrquing sobre les roques de la platja és lloc de peregrinatge per tot tipus de surfistes, alguns amb cotxe i d'altres amb furgonetes, últimament les autocaravanes també es deixen veure per la zona quan hi han varis dies d'onades donant un agradable ambient durant tot el dia i nit...



Les taules curtes també es deixen veure per la petita platja d'Aiguadolç però si de veritat el teu estil és d'onades més tuberes i radicals, a les diferents platjes de Sitges trobaras centenars de surfistes amants d'aquest tipus d'onades on trenquen amb més qualitat que no pas aquí.



A la propera entrada continuarem amb la ronda de surf spots de la costa catalana.