SRI LANKA: Whiskey Point (Surf Spot) #8.6

2012-06-18

"El món és com un llibre i aquells que no viatgen només llegeixen una pàgina"

Increïble el tattoo, eh! (Per tots aquells que heu preguntat: No us espanteu, que no és de l'Òscar).
.
Only the surfers knows the feeling! jeje.
.
Ja portem gairebé tres setmanes a Arugam Bay, a la mateixa cabana de sempre del Lahiru Place. Moltes coses passen i ràpides, difícil d'explicar i quasi bé impossibles de sentir si no les vius de primera mà. Així que nosaltres posarem les paraules i vosaltres la imaginació, gaudint per uns moments del paradís...

Els dies passen tranquils; sempre ens llevem entre les 7 i les 9, seguidament esmorzem pancakes, fruita, cafè o te... Un cop tenim la panxa plena arriba el moment de fer un cheking al mar, si no hi han grans onades decidim quedar-nos a surfejar al Main Point o fer Slack Line o algun bany o voltar per la badia d'Arugam.



Al tornar a la cabana cadascú fa quelcom diferent com treballar, pintar, yoga o simples estiraments...

L'altre dia va ser l'aniversari de l'Amsdika, la filla petita de la família on vivim, va fer 6 anys i ho vam celebrar jugant tot el dia amb ella i els seus dos germans, el Lahiru i el Sandu. Vam comprar uns globus d'aigua però vam fer curt, així que vam acabar ruixant-nos amb ampolles plenes d'aigua. La veritat és que no sabem qui s'ho va passar millor... si els nens o nosaltres.
A la tarda vam menjar el pastis que la Kandy, la mare, va estar preparant durant tot el dia. L'hi vam cantar i va bufar l'espelma. Va ser el seu gran dia i el va passar envoltada de gent que l'estima.
Al caure la nit vam jugar a 'fet i amagar' fins que no ens van quedar més llocs per amagar-nos.


Foto de la família Lahiru Place i els convidats que van passant!
Si al fer el cheking a la platja observem que hi han bones onades llavors decidim on anem durant la resta del dia. Aquest any el lloc que hem anat més ha sigut Whiskey Point.

No està gaire lluny d'Arugam, uns 15 km. Només hem de trucar al nostre amic Podi Malli, el nostre tuk-tuk driver que sempre està disposat a portar-nos on sigui i a l'hora que sigui. Cada matí ve a la cabana i ens informa de com està el mar i ens pregunta si volem anar de surfari.

                            

Per anar a Whiskey passem per Pottuvil, un petit poble que té de tot i va molt bé per comprar menjar per passar el dia; a part del Porridge que ens prepara de bon matí el Ravi, comprem bananes (que són tant petites com un dit) i uns quants rotis per emportar... amb tot això i molta aigua per poder passar el dia surfejant o simplement estirats a sota del 'huts' que hi ha, perfectes per protegir-te del sol.





Podríem dir que l'onada de Whiskey és per principiants, n'hi ha molts al matí, però en un parell d'hores marxen i és quan s'està millor. L'onada és fàcil i lenta, afavorint que pugis passar tot el dia a l'aigua jugant amb les onades sense cansar-te massa.

L'onada funciona perfecte fins a un cos d'alçada, quan està més gran és una gran baba d'escuma que escombra tota la platja.

Niko, Cris i... Katerina! from Greece!!!

Com sempre us deixem amb un petit vídeo recopilatori d'alguns dies i nits viscuts a Whiskey Point (també hi hem dormit):