12m-15M Barcelona, Global Change!

2012-05-20


El passat dissabte 12 de Maig el moviment d’Indignats 15M va convocar una manifestació global.
Més de 190 ciutats de tot el món van anar al carrer per reivindicar un canvi global no només per l’estafa de crisi que estem patint sinó per un món més sostenible i humà.

Nosaltres vam assistir a la convocació de Barcelona que arrencava a Plaça Catalunya i caminava pels carrers de Balmes,

Diagonal i Passeig de Gràcia per acabar a la mateixa Plaça Catalunya.


Des de primera hora de dissabte les diferents comissions de comunicació, salut i educació, cuina, economia i treball i habitatge es van anar organitzant en diferents espais de la plaça amb l’objectiu d’esta-hi acampades 4 dies i nits.


La manifestació va ser un altre èxit de participació en la que consignes contra el capitalisme, els banquers i sobretot les polítiques neoliberals dels actuals governs.



El moviment i les concentracions continuen amb més forces que mai. Durant tota aquesta setmana hi ha una cacerolada continua durant tot el dia a les portes de les torres de la caixabank, més conegudes com Mordor, la qual a pressionat als mitjans de comunicació perquè no facin ressò del que està passant o retiraran la publicitat… el missatge que s’intenta transmetre cada dia a les portes de Mordor es conscienciar a la gent que tanqui les comptes perquè han estafat a molts avis amb els seus estalvis amb el tema de les Preferents, a més continuen invertint el nostres diners en armament i treballant amb polítiques capitalistes que creen destrucció i misèria al mon sencer.

Per acabar una assemblea multitudinària per debatre els següents moviments.


Com veureu al vídeo la concentració va ser totalment pacífica i festival en contra del tot descrèdit per part dels governs en titllar de radicals al moviment 15M.