AUSTRIA: Fets pols! We're Powder! #09.18

2012-04-13

Hallo!

Com ja sabeu encara estem al Tirol austríac perduts per les muntanyes, però ja va sent hora de canviar l'escenari de fons; el proper divendres 20 d'abril esperem arribar a terres catalanes (en una altra entrada ja us explicarem per què diem 'esperem'). Com sempre sap greu abandonar la neu, les senyores muntanyes i la natura, però ho fem amb alegria ja que estem ben il·lusionats pel futur que ens espera...



El passat mes de març va fer caloreta fonent la neu de la base de l'estació, és a dir, a uns 1.800m. La neu a la part superior encara estava en bones condicions, però per la part inferior et faltava el banyador. Per sort aquest abril ha fet tornar l'hivern, portant fred i neu nova que em rebut amb els braços ben oberts. Al peu de la pàgina podeu veure la previsió de nevades dels propers dies, non-stop.


Hem fet un vídeo intentant resumir els nostres dies de neu a l'estació d' Obrgurgl-Hochgurgl. Llàstima que encara no ens ha arribat la GoPro que vam guanyar al concurs de televisió 'Temps de Neu', però bé, això és el que ha sortit, no us imagineu els cops que em donat la càmera de fotos per morta! Survivor.

A l'Snowboard l'Òscar i als Esquís la Cris. Action! 3, 2, 1, GO...


Una abraçada companys! Bis später!