AUSTRIA: Un somni de neu... Vídeo enviat a un concurs de TV #09.12

2012-02-05

Hem editat aquest vídeo per TV3, pel programa de televisió 'Temps de neu'. Ha sigut una experiència molt divertida, tot i que ens hi hem jugat una mica la pell... Així que, mireu-lo, comenteu-lo o voteu-lo!!



Tothom ens pregunta... ¿Heu demanat permís per rodar les escenes, oi? Doncs la resposta és... NO! Tot i que ho volíem fer, si demanàvem permís i ens deien que no, s'acabava l'edició del vídeo, ja no hi havia manera de fer l'escena... així que amb una mica de morro, hem entrat al súper, al bus, al telecabina, al bar i per dins de la pensió on vivim amb els esquís posats!

No és fàcil imaginar que hem passat moments molt divertits, fins i tot quan ens renyaven.,. però dèiem que era per la televisió, i ja es calmaven una mica.

Destacar les escenes del bar, el telecabina i del bus; els senyors i la senyora fan una cara de incredulitat que és massa. Ah! i que al fer l'escena de tirar la neu contra la càmera, lògicament l'Òscar es va quedar congelat, però també s'hi va quedar la càmera! no fa funcionar fins al dia següent...

Això... com us dèiem, el vídeo és per Temps de Neu, esperem participar en el concurs del proper dijous dia 9. Objectiu; guanyar una vídeo-camara Go-Pro, si és així, segurament posaran algun fragment del vídeo al llarg del programa.


Apa... una abraçada i ja ens direu que us ha semblat!!!