AUSTRIA: Un parell de friky pums #09.11

2012-01-12



Després de més d'una setmana de tempesta de neu, fred i vent la qual ens ha arribat a deixar sense internet, sense poder esquiar i a vegades sense poder anar a treballar!



Entre tots el dies ha caigut gairebé un metre i mig de neu nova, això sí, amb vent de fins a 70 km/h i temperatures de menys 17 graus. 
Esquiar en aquestes condicions era gairebé impossible, a vegades no podíem sortir ni de l'habitació per l'acumulació de neu.


Les lletres en alemany diuen que estem morts de calor. Na va gaire fi el termòmetre...
Com que som uns culs inquiets i no podem estar tancats a l'habitació ni amb aquestes condicions vam posar-nos mans a l'obra; construint un altre 'Half-Pipe' català amb la pala de neu de la pensió on vivim. Salts enmig de la muntanya i tonteries varies que ens fan passar bones estones!



La Cristina fent la friky pum!

Després d'hores al carrer a molts graus negatius el que ve més de gust es ficar-te a 80º a la sauna de la pensió i suar com un porc.

Hem editat un vídeo amb els primers salts d'aquesta temporada, no espereu gran cosa ja que som un parell de Friky Pum's fent els primers intents;


Despues de la tormenta, siempre viene la calma! Al final com sempre surt el nostre estimat sol, el motor que ens manté vius i amb el qual tot torna a la normalitat... aquests dies aprofitarem per esquiar tota aquesta neu verge que s'ha acumulat a les muntanyes.

Seran els nostres primers fora-pistes amb neu pols que arriba fins a les orelles! Però això ja serà una altre entrada...




Sie sehen in den Schnee!

Ens veiem a la neu!