AUSTRIA: Ex-Feines i Ex-Allotjament! #09.10

2012-01-08



Després d'un mes  de viure a l'hotel, vam canviar de llar, ja que també vam canviar de feines, per tenir més temps per nosaltres i poder gaudir del fantàstic indret en que ens trobem.





Com us dèiem el primer mes i mig el vam passar a l'hotel Sportiv, com la resta de treballadors. La habitació, com podeu veure a les fotos, no era molt acollidora que diguem...anera, però ja ens havíem conformat després d'intentar donar-li més caliu.





Pel que ens deia la gent, la nostra habitació era una de les millors i per sort teníem un balconet, que és de agrair, però les vistes no eren molt maques... Veiem l'hotel i l'àrea de SPA, on treballava l'Òscar, així que no anava gaire bé per desconnectar.




La Cristina va deixar la feina de cambrera al cap de pocs dies per tornar al tema de la Consultoria Informàtica, col·laborant amb l'empresa de Barcelona que ja treballava abans de començar La Volta. Es va arribar a un acord amb el director de l'hotel mentre l'Òscar encara treballava a la Sauna. La Cris podia viure a l'hotel i degustar el deliciós menjar de l'hotel (buagh)...pagant una mensualitat, que tampoc era cap ganga.

Quan l'Òscar va decidir també deixar la seva feina, va ser quan vam començar a buscar la propera llar més una nova feina per l'Òscar. Així que vam deixar de treballar al Crystal Hotel 4 Stars-Superior;



Les fotos no són gaire bones, i no en tenim cap de l'exterior del hotel on dormiem... serà que no estàvem gaire motivats en fotografiar-ho...
.
Ja us explicarem en una propera entrada la nova feina de l'Òscar i la nova casa. Fins a la propera!