AUSTRALIA: De Byron a Coffs Harbour #01.21

2010-11-01

Tot i haver trobat un lloc que ratlla la perfecció, vam haver d’abandonar Byron Bay per continuar la nostra volta. Aquest cop la destinació és Coffs Harbour a uns 150 Km direcció sud, per variar... De camí vam fer una parada a la Reserva de Surf anomenada Punta d’Angouire, això significa que aquest espai és destinat integrament a la pràctica del surf, prohibint-ne qualsevol modificació i/o construcció de l’entorn i espai natural.      
Des de la carretera vam veure un poblet, Grafton, tenyit de color lila, i és que està ple d’arbres anomenats Jacarandas Brasilers, que tenen com a peculiaritat que a l’octubre les seves fulles són de color lila, i no tenen ni gota de color verd.









Ja s’anava fent de nit, així que vam decidir acampar a Woolgoolga, van anar a parar a una àrea de picnic molt acollidora, on la majoria del temps es va dedicar a la continuada construcció dels Didgeridoos, i per menjar, una truita de patates a la barbacoa...








L’endemà vam continuar el camí cap a Coffs Harbour, indret a on diuen que científicament té el millor clima d’Austràlia, així que ho anàvem a comprovar... Al arribar-hi, directament vam anar a inspeccionar les platges, i tot i que bufava molt vent, vam trobar-ne una que no estava gens malament i a més, vam poder gaudir d’un cel i una posta de sol impressionants.












--
Avui ja fa 2 mesos que em començat la Volta, 2 mesos vivint a la furgo amb tot el que això comporta, cuinar, dormir, fer el vago, ... en 2 m2. L’esquena ja comença a pagar-ne les conseqüències, i la resta del cos va a la par... sort que anem movent el cul fent surf entre d’altres... Però com és d’esperar, aquí els dies passen molt ràpid, però la veritat és que ja estem perdent una mica l’emoció d’estar en un país nou... ja em agafat una rutina, i creiem que ja tenim ganes d’un canvi, noves sensacions i emocions... Aquest canvi ja té data, el proper 8 de desembre agafem el vol i deixem Austràlia per anar a New Zealand, així que ja estem buscant info i preus per la següent destinació, encara no sabem quan temps ens hi estarem, però segurament que l’any nou el passarem allà.

Tots els graus i hores de sol que aneu perdent...aquí els estem guanyant!! I és que tot va a l’inversa.. com per exemple les isòbares, que giren a l’inversa que l’hemisferi nord (les baixes pressions giren en sentit horari). Per posar un altre cas, quan bufa el vent del nord pugen les temperatures, i quan bufa del sud fa fred (el vent ve de l’Antàrtida). I per últim...la gravetat, aquí les coses no cauen! Pugen! (és broma...).

Salutacions i petons des de molt lluny!!! 
-->