Bye bye Family!!!!

2010-09-11

Aeroport de Barcelona...

A les 8.30h del dissabte dia 11 (la nostra Diada) varem arribar a la T1 de l'aeroport...i un cop alla vam veure que...ens haviem equivocat de terminal!!

Easyjet surt desde la T2!!aixi que corre, corre anem a la T2! Vam anar a la terminal B de la T2 i...tampoc era la correcte! Aixi que corre, corre un altre cop i cap a la terminal C!
Tot i els entrebancs, varem tenir temps de compartir l'ultim esmorzar rapidet amb la family! Ens van acompanyar fins a la porta d'embarcament, com podeu veure a la foto que posem. Varem fer un bon espectacle alla al mig, petons i repetides abracades per tots! Gracies per estar alla!



En cada vol alguna coseta ens va passar, per fer-nos el viatge mes distret...ara us ho expliquem:

Londres
Aqui varem arribar a quarts de dotze del mati, un vol tranquil i el mes curt, 2 horetes.
Ja que el seguent enllac no sortia fins les 22h, voliem deixar les maletes i fer una volta per London, pero..el metro no funcionava, aixi que vam decidir quedar-nos a l'aeroport. Alla varem jugar al ping-pong gratis esperant el vol.

A l'hora d'embarcar per anar a Singapur varem tenir problemes amb el chek-in...Teniem 3 seients reservats...i aqui es on vam tenir la primera conversa seria en angles...Tambe ens havien assignat seients separats...sort que un senyor molt amable va fer els possibles per posar-nos junts...dient que jo (Cristina) era una passatgera molt nerviosa i necessitava estar al costat del meu home jajajaj! tots plegats vam riure bastant... 

Aqui podeu veure com la nostra cara va degradant de cansament... Abans de 13 hores de vol!


Singapore
Be...el problema que vam tenir aqui va ser...mea culpa (Cris)... En el moment d'embarcar em van separar de la cua i no em van deixar passar...ups...Que passa?!?!?! Segona conversa seria en english... Una senyora molt amable australiana es va acostar i va mirar els meus papers...Va trucar a l'embaixada australiana i el que van veure es que no coincidia el numero de passaport del Visat amb el meu passaport...Resulta que quan el vaig renvoar, va canviar el numero...i e aqui el problem! Van actualitzar les dades i ens van deixar pujar a l'avio. I...7 hores mes de vol!

Foto de la smoke area de l'aeroport de Singapore...


Brisbane
Despres de 2 dies...per fi estem a Australia! Pero..encara falta passar el control d'immigracio!!! Ja ens havien avisat que es dificil entrar a Australia, i aixi va ser... Ens van separar i individualment ens van comencar a fer preguntes, en un to serios i nomes els hi va faltar preguntar de quin color portavem els calcotetsd i calcetes... Al principi ens vam espantar una mica, pero despres ja vam veure que es el que toca.
Un cop finalitzades les mil preguntes, vam passar el control dels gossos sense problemes, i ...direccio a l'ultim vol a Cairns!!! Yeahhhh!

  
Caretos de jet lag després de dos dies de viatge!!!

Cairns
L'ultim vol de 3 hores des de Brisbane cap al nord d'Australia va ser agradable per les vistes i l'esmorzar.
Des de l'avio es podia veure la Gran Barrera de Corall. Vosaltres mateixos veieu el video i flipareu!!!
Al arribar vam anar directes al hostel a descarregar i a pendre contacte amb la city, que per cert tot es super car i diferent.

 
-->