La Festa de Comiat amb la família, amics, amigues, flora i fauna (Catalunya)

2010-09-03

Família, amics, companys de feina, flora, fauna i a tots els que ens vareu regalar la vostra presència al comiat de “La Nostra Volta”, aquí teniu una petita crònica de la festa i com no, les fotos. Si vareu venir sortiu a la foto!!! A buscar-la!





Primer de tot demanar disculpes per la tardança d’aquest escrit i les fotos, però hem cregut que la millor manera de felicitar-vos l’any és escrivint-vos a tots i regalar-vos una foto de cadascú.

Com us podeu imaginar els darrers dies que vam passar a Catalunya van ser estressants, fent els últims preparatius per aquesta gran volta d’un any. A més a més la festa del comiat (econòmica, eeeh! Joan, ens ho podem permetre, eeeh!) ens va donar més feineta de la que ens esperàvem, tot i això va valdre mooooooooooooooooooolt la pena veure-us al Club de Tenis de Montgat.


Esperem que us ho passéssiu tant bé com nosaltres i que algun dia ho puguem tornar a repetir. Potser a la tornada???


Ja fa 4 mesos d’aquell dia i us podem assegurar que pensem molt en tots vosaltres. Encara que estiguem gaudint de cada moment, sempre hi ha temps pels records i les enyorances...

Australia, New Zealand i ara cap a Cook Island, Polinèsia, Indonèsia, India... Us continuarem mantenint informats de tot el que ens passa, veiem o sentim, al bloc de La Volta: 

http://www.LaNostraVolta.com


Sabem que el hivern està sent dur i fred, i de la crisis millor ni parlar-ne, però des de l’altre punta del món (mai més ben dit) rebeu una forta abraçada, i us desitgem que tingueu un molt bon any 2011.



Donacions a:
2000-0123-01-0123456789 (hehehe, és broma)

Fins aviat!




































































































































Gràcies de tot cor a totes i a tots!