URUGUAY: (Part 2/2) Vídeo i fotos dels nostres dies a Punta del Diablo #11.4b

2013-11-05

(Entrada amb vídeo) Punta del Diablo delimita la fi del Parc Nacional de Santa Teresa, per molts el parc és un pulmó i un bon lloc per anar-hi a donar un tomb ja que ho tenen a 5 minuts de casa, xino-xano. Però, si no vols sortir del poble sempre pots baixar a la platja del Rivero, que també és un indret amb molt d'encant i on sempre hi ha alguna onadeta per divertir-se. 


Una de les característiques més sorprenents de Punta del Diablo són les construccions, preferentment de fusta o de fang de les cases  o "ranchos" com li diuen aquí. Simples construccions d'una sola estança, menjador - cuina i amb el bany i l'habitació a dalt. Totalment integrat amb la natura. Com diuen aquí: Menos es más! Vam posar el nostre granet de sorra, o més ben dit, de fusta ajudant a contruïr un "rancho" de fusta, aquí tothom sap fer de tot...





La vida aquí atrapa de tal manera que gairebé no vam fer res de turisme. Sempre dèiem que demà marxaríem per començar La Nostra Volta però al final van passar més de trenta dies... Per tot això aquest indret quedarà gravat en els nostres pensaments per sempre més i esperem de tot cor tornar-hi algun dia.


Pato Poppero per sempre! Et trobarem a faltar ;)




Ara sí, música i acció. La segona i última part del vídeo:


Fins sempre Punta del Diablo!