SURF SPOT #7: Playa del Rivero, Punta del Diablo, URUGUAY

2013-11-15

La Platja del Rivero està orientada al sud, oferint gran possibilitats a les onades que venen des del nord fins al sud. Al ser un beach break l'onada trenca depenent dels bancs de sorra que són formats per les corrents. Principalment trobem tres tipus d'onades; a la dreta i protegida dels mars del sud hi ha l'onada de la Pororoca, onada suau principalment per taules llargues tipus longboard. Les diferents onades del centre de la platja poden funcionar molt bé en dies glassy i sense gaire vent. A l'esquerra podem trobar l'onada més radical, ràpida i tubera de la platja.






La Platja del Rivero és la platja principal de Punta del Diablo (sí... ja us en hem parlat un munt del poblet...). Com hem dit, encara manté el seu esperit de pescadors on les petites embarcacions esperen sobre la sorra de la platja per sortir a treballar a la mar. 

Està envoltada de petites cabanyes de fusta, la platja inspira tranquil·litat, harmonia i sostenibilitat... l'ambient al voltat de la platja està relacionat amb la pesca i el surf durant tot l'any, només durant els tres mesos d'estiu aquesta pau és trencada per milers de turistes que venen de Montevideo, majoritàriament, a passar els seus dies de vacances.





Salut i bones onades!!!