Nova data de sortida...Dilluns 14 d'octubre!

2013-09-25

Després de parlar amb la companyia aèria hem pogut canviar les dates dels bitllets d'avió sense uns cost excessiu, degut a que l'autocaravana va amb 7 dies de retard. Està prevista la seva arribada a Montevideo, Uruguai el 12 d'octubre.

After talking with the airline company, we could change the dates of the tickets without an excessive cost, we had to change them because the motorhome is 7 days delayed. Scheduled arrival at Montevideo, Uruguay is on October 12. We are flying from Barcelona to Uruguay on October 14. Here we go!!!


Per fi la companyia marítima ja ens ha confirmat que l'autocaravana està embarcada i ara sí, tot va sobre el previst. A més, mitjançant la web http://www.marinetraffic.com podem saber la seva localització, aquí tenim el nostre vaixell (Grande Cameroon de Grimaldi Cargo): 

El dilluns 14 d'octubre surt el nostre vol de Barcelona a Montevideo, fent escala a Sao Pablo, Brasil. Cada vol ens han costat 625€ més un recàrrec de 60€ per canviar les dates. Recàrrec que ens surt a compte ja que sinó hauríem d'allotjar-nos una setmana a la capital d'Uruguai.Vinga, que ja queda poc per a que comenci l'aventura!