SRI LANKA: Arugam Bay again! #08.4

2012-06-05


Els banys a la posta de sol quan el vent para i el mar reflexa els colors.

Doncs sí família, tornem a estar a l'extrem est de l'illa de Sri Lanka.
El mateix lloc on vam passar els mesos d'estiu de l'any passat, ens tornen a acollir aquest mes de juny.
Tot està igual, la mateixa cabana, la mateixa gent, els sucs de fruita i el "rice and curry" (arròs amb salses), tot igual i ens alegrem molt de poder tornar a estar aquí entre aquesta meravellosa gent en la badia més màgica de Sri Lanka.
La Cristina continua treballant, s'ha muntat la seva pròpia oficina a la terrassa de la cabana. Ho porta molt bé,  combinant hores de feina amb el surf, festa i aventures per l'illa.


De moment només hem fet surf, situar-nos, menjar, dormir i tornar a surfejar... les primeres setmanes no han sigut gaire bones en quan a onades però poc a poc l'oceà indic va despertant i comença a bombejar bones onades amb més alegria.


Així doncs els vídeos de surf es faran esperar una entrada més, de moment us deixem amb el vídeo de l'arribada a l'illa on el Niko Lethola (Finlandès), ja ens esperava a l'aeroport des de feia 10 hores. Amb ell i un Japonès més, el Takuro, vam agafar el transport de 8 hores de cotxe que ens portaria al Lahiru Place, a la badia d'Arugam.

Aquí ja portem dues setmanes entre música de guitarra espanyola del japonès, molta fruita tropical i banys quan es pon el sol. Us deixem el vídeo: