AUSTRIA: Com fer un 'Quartet Pipe' Català #09.8

2011-12-26





Amb la neu que va anar caient les primeres setmanes, i quan encara estàvem vivint a l'hotel, vam decidir provar de fer un Quartet Pipe.







El lloc que vam escollir va ser el 'jardí' de l'habitació, és a dir, un corredor de no més de 5 metres on gairebé no passava ningú. Amb aquest espai disponible només vam tenir l'opció de fer un Quartet Pipe ja que un Mig Pipe requereix molta feina i molt espai... però el proper intent ho provarem!
Amb l'ajut d'unes jardineres per fer la base i unes pales per moure neu ens vam posar mans a l'obra. Sort que el dia de la gran nevada el conductor del llevaneu ens va fer un cop de mà, amuntegant una gran quantitat de neu amb la pala.
Al cap de més de quatre dies treballant a estones lliures amuntegant neu, va arribar el dia de perfilar la baixada. Ara només queda provar-ho!

Al vídeo veureu la Tirol crew, els col·legues que vam fer a Sri Lanka i que van venir a esquiar amb nosaltres i  com no, provar el Quartet Pipe. Tot i que quan el van provar potser no era el millor moment... després de passar tot el dia esquiant; aquí això significa alimentar-se com a mínim amb 3 cerveses... jeje.


Com veieu, de moment no ens avorrim gaire... La qüestió gaudir de la neu i jugar amb ella al màxim!

Fins a la propera!