SINGAPORE #06

2011-03-26

Passats dos mesos per les terres d’Indonèsia va arribar el moment de renovar el visat, i aquest cop ja no n’hi havia prou amb pagar uns 20€, ara ja tocava sortir del país.


Doncs sí, vam mirar les opcions que teniem per anar algun país proper i que el bitllet d’avió no ens costés un dineral. Després de revisar totes les companyies de baix cost d’Asia vam optar per Singapore. La ciutat en sí no ens atreia gens, però només teniem un parell d’horetes de vol i els bitllets ens costaven uns 80€.

Com ja vam explicat a Indonesia al arrivar al aeroport et donen un visat d’un mes, que pots extendre un mes més pagant de 12 a 20€ (depen de si vols fer totes les gestions en un dia o anar-hi 3 cops a la setmana). Passats aquests dos mesos ja et toca sortir del país per començar un altre cop amb el procés...

Sortint de Bali sobrevolant Java vam passar pel costat del actiu volcà Merapi, com veureu a la foto la columna de vapor d’aigua encara es manté després de l’erupció de cendre de fa uns 2 mesos.



Com heu vist en el vídeo això és Singapore, ple de camps de golf, gratacels, contaminació i milers de veixells, com si s’estiguessin preparant per una guerra mundial.



No vam poguer evitar quedar sobtats per la diferencia d’estil de vida i modernitat entre Indonesia i Malaysia sent països veins, ja que per canviar de terminal vam haber d’agafar tren suspés al aire, i per arribar al centre de la ciutat un metro! Quan temps que em passat amb vehicles rudimentaris que ens sorpren un simple metro, recordant-nos Barcelona. Amb el contrast que la fesonomia de la gent ens recodava als amics indonesians.




Aquí la moneda és el dòlar, que aproximadament un dòlar és 0,6€, però la vida aquí és molt cara. Per la visa no has de fer cap tràmit i el cost ja el cobren amb l’import del bitllet d’avió en forma de taxes.

A la city només vam passar una nit, i ja en vam tenir suficient. De seguida ens vam adonar que aquesta ciutat ha sigut construïda en poc temps per multinacionals occidentals. Ens vam forçar a fer una mica de turisme, ja que la veritat, feia una mica de mandra veient que l’actriu només eren nous i immensos edificis. A part de grans centres comercials i mercats de roba i de fruita.

Com que no tenim gaire cosa més explicar, us mostrem les poques fotos que tenim;



 




Pero realment estavem aixi....


 

Aquí ens acomiadem fins a la propera entrada, per tornar a Indonesia!! Després d’un parell de nits a Kuta, Bali vam tornar a volar per anar a Java.

Companys cuideu-vos molt i molts petons!

T'ha agradat l'entrada, fes una donació per poder continuar amb LanostraVolta.