INDONESIA: Gili Air (Lombok) #05.4

2011-02-18

Apa kabar? És a dir, com esteu?

Com ja us vam comentar a l’entrada anterior, les Gilis, es composen de tres illes, així que vam decidir anar a investigar una altre illeta, en aquest cas, Gili Air.

Gili Air és famosa per la tranquil•litat que s’hi respira i perquè encara no ha perdut la autenticitat nativa.

En aquesta illa hi vam passar més dies dels esperats, ja que només arribar-hi ens vam sentir molt còmodes i relaxats, Gili Trawangan també és una illa bastant tranquil•la però hi ha masses turistes i està agafant el mateix tarannà que Eivissa. En canvi G.Air es manté allunyada de les masses, comparable a Formentera.

Per arribar-hi vam agafar les típiques barques pesqueres que fan de taxi, un viatget de 15 min. i ja hi érem.



 

Diem que ens vam sentir còmodes per l’hospitalitat de la gent de l’illa, els preus més econòmics que a l’illa veïna i la ‘Margarita’, la mestressa dels bungalows on vam passar els dies.

La Margarita és de Suïssa i parlava pels descosits, sempre tenia alguna historieta o altre que explicar. Això creava un ambient molt maco provocant que ens reuníssim tots els viatgers per petar la xerrada mentre ens servíem cafè o té gratuït.

Entre els viatgers hi ha una dona d’Holanda que es guanyava la vida fent màgia i un noi, Guilles, procedent de Bèlgica amb el qual vam crear una bona amistat, i la relació no s’acabarà en aquesta illa...


Com veureu en el vídeo, el Bungalow ni era còmode ni molt net, però ens va agradar ja que era el lloc més autèntic que hem estat fins ara, i la hamaca que tenia a l’entrada no té preu!





Aquí també vam conèixer una parella de bascos, d’uns 56 anys, amb els quals vam fer algun àpat junts. No estaven de vacances, sinó que ara simplement es dediquen a viatjar, no treballen i passen els dies coneixent nous països.

Els dies passaven de la mateixa manera que ha Gili Trawangan, donant voltes caminant per l’illa (necessites només 1h.), fent snorkeling i... improvisant barbacoes a la platja.




La veritat és que no hi ha molta cosa a explicar, excepte... que per fi vam tenir la sort de taxar una tasca pendent que ens va quedar de l’altre illa, i era... poder veure tortugues marines!

Sisi, un dia fent snorkeling las vam poder veure, i ens va donar la benvinguda fent caquetes flotants, jeje!
Eso es todo amigos! Una entrada una mica minsa, però així reflexa com vam estar de tranquils en aquest indret!

Una abraçada i fins a la propera! Que ve carregada de surfing!! 
Selamat tingal!

T'ha agradat l'entrada? Fes una donació per poder continuar amb LaNostraVolta.