AUSTRALIA: Zoo d'Austràlia del Esteve Irwin #01.12

2010-10-04

La següent visita obligada era el gran Zoo d’Austràlia, creat fa 40 anys pel llegendari Esteve Irwin, que recordareu pels documentals dels cocodrils (entre d’altres) i que fa poc va morir per la descarrega elèctrica d’una 'raya'.

El que ens va sorprendre d’aquest zoo no és la gran quantitat d’espècies que hi ha, ja que hi ha molts més al zoo de Barcelona, sinó l’hàbitat en el qual viuen que és molt gran i la proximitat i el contacte que tens amb els animals. Per posar uns exemples; pots passejar entre koalas i cangurs i emprenyar-los tant com vulguis.
Està bé que les especies que trobes estan en el se habitat natural i eviten de posar especies que no estiguin còmodes com per exemple ossos polars, orangutans...


Com veureu als vídeos i les fotos vam passar un dia caminant entre animals, gaudint-los i tonent-los de menjar. Esperem que us agradi el nostre breu reportatge del Zoo:






























(aquesta entrada va dedicada al meu titu Jaime i tota la seva family, Noe, Jaume i Nora. Que se que els agraden molt els animals i a més avui és l'Aniversari del Jaime. Felicidades!!!!!! Gracias por la navaja, la estamos haciendo servir mucho)
-->


Abraçades i petons.