1º Comunicat de la volta.

2010-08-21

Companys i companyes...

Com alguns ja sabreu...i d'altres encara no....la Cristina Caba i l’Òscar Abellán, o sigui nosaltres, ....em decidit deixar-ho tot (que transcendental que sona...eh!) i anar a veure món... I per començar a veure món em decidit estar un anyet viatjant principalment per; Austràlia, New Zeland, Polinèsia Francesa, Indonèsia...i el que surti! Anomenarem el viatge 'LA NOSTRA VOLTA' (o LA VOLTA pa lo amigo), i l’adreça del blog serà http://lanostravolta.blogspot.com que l’anirem actualitzant quan ens doni la gana...  on bàsicament us mostrarem relats, fotos i vídeos de la nostra volta al mon surfejant.
Vuelta al mundo surfeando.
Surfing around the world.

Potser crèieu que era una broma però, no! el dia ja arriba i marxem de veritat, així que en un any us deixarem tranquils...

Marxem el dissabte 11 de Setembre des de la T1 de Barcelona. A les 10 del matí surt el nostre vol... i primera parada a Cairns, Australia. Així que qui ens vulgui donar la última coça al cul..allà l’estarem esperant!

Per mala sort, em anat liats fins a l’últim moment, ara em deixat les feines, el pis, la rutina,...i aprofitarem el que queda d'agost per posar les coses al seu lloc...

Com que serà complicat quedar amb tothom...i hem pensat que segurament voldreu celebrar que no ens veureu en tant temps....quina millor forma de fer-ho que fent una festeta de comiat.

Agafeu l’agenda, la palm, el calendari i marqueu el Divendres 3 de Setembre. Quan ho tinguem tot més lligat ja us passarem més info! Us proposem una barbacoa, musiqueta i si ho aconseguim, piscineta... d’ones (és broma jaja).


Esperem que pugueu venir tots, ens farà molta ilu, i òbviament, si no hem posat a algú en el mail és que se'ns ha passat o no tenim el seu mail, així que també podeu fer de difusors... tothom serà benvingut.

Bé, en breu us passem més notícies però ja us podeu anar reservant el divendres dia 3!

Una abraçada!!!